Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem, dodać ugotowany kalafior podzielony na różyczki, zielony groszek i kukurydzę. Mąkę wymieszać z kilkoma łyżkami mleka. Resztę mleka zagotować, wlać zawiesiną z mąki i chwile pogotować. Odstawić z ognia, dodać żółtka, ser żółty i wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Zalać mięso. Posypać tartą bułką i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !