Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić na porcje, obrumienić na smalcu, osolić. Cebulę pokroić w piórka, zrumienić na pozostałym tłuszczu, dodać pokrojone grzyby, wymieszać, osolić i dusić przez 15 minut. Porcje kurczaka ułożyć w rondelku, obłożyć grzybami i udusić do miękkości. Gdy mięso i grzyby są miękkie wlać śmietanę, zagotować i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuję;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !