Sposób przygotowania

kotlety lekko rozbieramy, nacieramy solą i pieprzem, posypujemy czosnkiem. ok 5 garsci płatków lekko rozgniatamy ręką. panierujemy kotlety w jajku i płatkach, smażymy na rumiany kolor na wolnym ogniu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    na pewno jest mniej kaloryczny od tradycyjnego schabowego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny jest taki chrupiący schabowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacyjny pomysł- jestem ciekawa jak smakuje :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    chętnie bym spróbował
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Cz?sto te? takiego robi?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Cz?sto te? takiego robi?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Cz?sto te? takiego robi?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !