Sposób przygotowania

jajka utrzeć z cukrem, dodać mąkę z proszkiem, olej, wodę i dokładnie wymieszać. masę podzielić na 2 części. do jednej dodać kakao do drugiej mąkę. piec w dwóch wąskich blaszkach. wystudzone pokroić na plastry po skosie. układać na przemian przekładając masą karpatkową. całość polać polewą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    coś pysznego :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    z metra cięty ale bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dawno nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Boże jak ja dawno nie jadłam metrowca, chyba jutro sprawdzę w cukierni czy jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !