Sposób przygotowania

Kabanosy lekko ponacinać nożem. Cebulę obrać , pokroić w plasterki . Rozgrzać olej włożyć cebulkę oraz kabanosy. Smażymy kiełbaski z obu stron , cebulkę przyrumienić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    robię kiełbaskę z cebulką ale kabanosa jeszcze nie robiłam
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ja tez robie kiełbasy u nas kabanosy za suche
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ja też kabanosa jeszcze nie robiłam z cebulką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !