Sposób przygotowania

natłuścić formę żaroodporną. ugotować makaron al dente.jajka rozrobić z serem ricotta,doprawić solą i pieprzem.połowę makaronu położyć na spodzie i pokryć połową liści bazylii.na to wyłożyć mieszankę sera i jajek (połowę),obsypać mozarella i resztę bazylii.przykryć resztą makaronu i drugą częścią mieszanki serowej.posypać tartym parmezanem. piec aż będą pęcherze na serze w temp. 190stopni.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !