Sposób przygotowania

Drożdże rozrobić w szklance wody z dodatkiem cukru i mąki i odstawić w ciepłe miejsce,aby podrosły.
Do miski wsypać mąkę,dodać jajka,cukier,cukier waniliowy,wlać rozrobione drożdże i zagnieść ciasto.Ciasto rozwałkować i wyciąć chrusty.Wycięte chrusty wrzucać do rozgrzanego oleju,smażyć na złoty kolor,posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    drożdżowych jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    robota dla wytrwałych ;))) pewnie pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    uwielbiam takie faworki !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    to jest to !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyglądają bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !