Sposób przygotowania

Ciasto francuskie upiec w nagrzanym piekarniku. Zimna śmietankę ubić na pianę, pod koniec dodać cukier puder i cukier waniliowy. Gotowy krem wymieszać z poziomkami. Ostudzone ciasto przełożyć kremem, pokroić w kwadraty. Podawać od razu po przyrządzeniu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie brzmi na pewno jest apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    z poziomkami musi być super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    palce lizać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !