Sposób przygotowania

- Szparagi myjemy, odcinamy twarde końcówki, gotujemy al dente. Osączamy z wody. Kroimy w ukośne plastry.
- Liście sałaty myjemy, osuszamy i rwiemy. Układamy na talerzu. Na sałacie układamy plasterki szparagów, sery, pomidorki i doprawiamy. Posypujemy posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra55

    Wygląda apetycznie :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajna sałatka !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    cudownie piękna! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne ale składniki niekompletne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !