Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. powidła rozgrzać. Białka ubić z cukrem na sztywną pianę, powoli dodając gorące powidła. Masę wyłożyć do przygotowanego naczynia.
włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Gdy wyrośnie i zrumieni się, wyjąć i podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe, bardzo prosty deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !