Sposób przygotowania

Gotuje rosół, wyjmuje mięso.
Do wywaru wkładam pokrojone ziemniaczki i buraczki z botwinki, gotuje aż zmiękną.Dodaje pokrojoną botwinkę, gotuje jeszcze chwilę. Dolewam pół butelki koncentratu, doprawiam kwaskiem, solą, cukrem do smaku. Wlewam śmietanę rozbełtaną z mąką i prawie zagotowuje.Posypuje zieleniną.
Podaje z jajkiem na twardo SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    klasyka ale smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Dobra :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !