Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem, stopniowo dodawać po łyżce serka homogenizowanego ucierać aż do uzyskania jednolitej masy. Przyprawić do smaku aromatem waniliowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam WZ-tki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !