Sposób przygotowania

Piekarnik rozgrzać do temp. 180st. C. Obrać szparagi, odciąć zdrewniałe końcówki.Dodatkowo można je sparzyć w gorącej ,osolonej wodzie.Ciasto francuskie wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia,ponakłuwac widelcem,rozsmarować sos.Wyłożyć pokrojoną w platerki rzodkiewkę,ser,szczypiorek i krążki cebuli,można dodać dodatkowo pomidorka.Warzywa oprószyć lekko solą i pieprzem. Skropić oliwą.Piec ok. 30 min. aż ciasto się \'napuszy\' i nabierze złotego koloru na rantach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    robert11

    dodal bym wiecej czonku!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !