Sposób przygotowania

Masło roztopić i ucierając dodawać po jednym żółtku, następnie mąkę. Wymieszać z rozmrożonym szpinakiem. Dodać utarty ser z pianą ubitą z białek. Przyprawić do smaku solą, pieprzem gałką muszkatołową i roztartym czosnkiem. Masę przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do nagrzanego piekarnika na około pół godziny. Podawać z sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    jakoś do szpinaku nie umiem się przekonać :/
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !