Sposób przygotowania

Wołowinę doprawić solą i pieprzem na patelnie wlać olej, położyć mięso i przyrumienić około 5 minut z każdej strony. Ogórki i pomidory pokroić w kostkę, cebulę w plasterki, z avocado wydrążyć miąższ, kroić w plasterki, skropić sokiem z limonki. Dodać liście kolendry i mięty. Mięso po 10 minutach od upieczenia, pokroić do sałatki dodać oliwę, sol, pieprz, wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super połączenie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !