Sposób przygotowania

Masło i cukier podgrzewać 15 minut na patelni, którą można włożyć do piekarnika. Jabłka obrać, pokroić w ćwiartki, skropić sokiem z cytryny. Jabłka ułożyć na karmelu, wypełnić całą patelnie. Ciastem francuskim przykryć jabłka, wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni na pól godziny. Tartę wystudzić a następnie wyłożyć na talerz (owocami na wierzch).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,z jabłuszkami lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !