Sposób przygotowania

150 g blanszowanych migdałów, miód, 2 łyżki oleju canola 2 łyżki oleju sezamowego wymieszać. Ułożyć na blaszce z papierem, na koniec posypać solą morską. Włożyć do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni na około 10 minut
Następnie wystudzone migdały wrzucić do robota, miksować 5 minut na wysokich obrotach. Dodać 2 łyżki oleju canola i miksować jeszcze chwile. Masło przełożyć do słoika. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepisik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !