Sposób przygotowania

Dodatkowo:
kolorowe bezy
dżem z czarnej porzeczki
bakalie

Ugotować budyń. Część mleka zagotować a na pozostałym mleku rozpuścić cukry, maki i żółtka. Jak masa wystygnie to utrzeć z utartym wcześniej masłem. Podzielić masę na dwie części i do jednej dodać kakao. Układać warstwami - od góry: polewa w esy floresy bakalie krem ciemny bezy kolorowe krem jasny dżem biszkopt

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !