Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty 5*5 cm.Na każdym rogu naciąć po 1 cm szerokie i 2 cm długie paski. Rogi przeciąć po skosie i zwijać do środka dokładnie zlepiając.Na środek nałożyć powidła,posmarować białkiem .Upiec na złoto,zimne popudrować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jakie śliczne,super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ślicznie Ci wyszły, zrobię takie na weekend-o ile mi wyjdą takie piękne kwiatki ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Sliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jakie śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    genialne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    śliczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zdolna z Ciebie kobieta:)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczne kwiatuszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    bardzo apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !