Sposób przygotowania

Żółtka ubić z czterema łyżkami cukru, następnie ubić białka i wymieszać z żółtkami, mąką i proszkiem do pieczenia.Rozprpwadzić równomiernie w prodiżu. Na wierzch nałożyć starte jabłka. Piec 20 minut, poczym wyjąć i ostudzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fajny przepis,na pewno smaczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne ciacho:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    muszę takie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !