Sposób przygotowania

Do żaroodpornego naczynia włożyć ugotowany ryż, ułożyć na nim szpinak z posiekanym czosnkiem i przyprawami.Z tłuszczu,mąki,mleka i śmietany zrobić sos.Dodać koper.Częścią polać szpinak.Na wierzchu ułożyć filety.Polać resztą sosu.Piec 30min.w piekarniku nagrzanym do 200C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,pycha,super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajny pomysl!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Rzeczywiście fajny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !