Sposób przygotowania

Śmietankę ubić na sztywnoz dodatkiem cukru waniliowego,cukru pudru oraz śmietanki -fixu.Dokładnie wymieszaćz sokiem z cytryny oraz wiórkami kokosowymi.Odłożyć kilka łyżek kremu ,resztą przełozyc placki biszkoptowe,założyć na nie obręcz totownicy.Wierzch tortu tez posmarować i ułożyć pokrojone owoce.Galaretki rozpuscić,ostudzić a następnie zalać tort,ostudzić pzez 3 godz,po czym wyjąc z totownicy,wierz udekorować odłożonym kremem oraz kulkami rafaello.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha,pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajny torcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !