Sposób przygotowania

Ryby umyć,podzielić na porcje,posypać solą oraz majerankiem.Jabłka obrać i pokroić w kostkę.Por rozkroić wzdłuż,umyć i pokroić w półplasterki.W rondlu rozgrzać masło,przesmażyć jabłka i por.Przełożyć do brytfanny.Na wierzchu położyć kawałki ryby.Piec 30 min.w temp.180C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To musi być pyszne!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne połączenie składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !