żółtka utrzeć z cukrem,dodać mąkę,mąkę ziemniaczaną,proszek do pieczenia,kawę i kakao,białka ubić ze szczyptą soli na sztywno,dodać do masy i wymieszać,wyłożyć do tortownicy piec 25min.w temp.180st.ostudzić i przekroić na 3 krążki,każdy nasączyć likierem,żelatynę namoczyć w zimnej wodzie lekko podgrzać,ciastka pokruszyć,wymieszać z likierem,żółtka utrzeć z cukrem,wlać żelatynę,dodać zmielony twaróg i połowę cviastek,wymieszać i schłodzić,polewę podgrzać,połową polewyposmarować dolny i środkowy krążek ciasta,na dolny wyłożyć połowę masy,przykryć,wyłożyć resztę masyprzykryć i docisnąć,wierzch i boki posmarować polewą czekoladową i obsypać resztą rozkruszonych ciastek.