Sposób przygotowania

Liście sałaty umyć, ułożyć w całości w salaterce. Twarożek wymieszać z kefirem, dodać do smaku soli i sok z cytryny. Przed samym podaniem polać sałatę oraz posypać posiekanym jajkiem ugotowanym na twardo i koprem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    tradycja jest najwazniejsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    ciekawe i apetycznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pieknie podana
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawa sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !