Sposób przygotowania

Całe jaja utrzeć z żółtkami, następnie dodać cukier, mąkę pszenną, proszek do pieczenia i miękkie masło. Dodać bakalie i ze wszystkich składników wyrobić ciasto. Przełożyć je do wysmarowanej masłem blaszki i piec około 1 godz. 15 minut w temp. 160- 180 stopni. Po ostudzeniu polać lukrem i ozdobić skórką z pomarańczy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię keks
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smakuje wyśmienicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !