Sposób przygotowania

Mak przekręcić przez maszynkę 2 razy ,jabłka zetrzec na na dużch oczkach i odcisnąć ,margarynę roztopić i ostudzić .Wszystkie składniki wymieszać.Na koncu dodać ubitą pinę z białek.
Do pieczenia blachę wyłożyć papierem.Piec około godziny ,po wystudzeniu polać polewą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    bardzo lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    makowiec musi byc na stole na Boze Noarodzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam jeść makowiec, ale tu dużo jajek.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ja nie przepadam za makowcem, ale ten zapowiada się nieźle:P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mój ulubiony !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !