Sposób przygotowania

Umytą cebulę drobno pokroić razem ze szczypiorkiem. Jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do cebuli, poprószyć sola, dodać pół łyżeczki cukru, skropić sokiem z cytryny. Polać surówkę sosem przygotowanym z oliwy i musztardy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dymkę
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lekka, smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !