Sposób przygotowania

boczniaka myjemy i osuszamy nastepnie solimy i pieprzymy do smaku
kazdego boczniaka maczamy na zmiane w rozbitym jajku i byłce tartej i smazymy na patelni jest to wspaniałe danie dla osób nie jadających miesa

smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    bardzo lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    bardzo lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    oj zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    O, to lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !