Sposób przygotowania

BIAŁKA UBIJAMY Z CUKREM NA SZTYWNO, DODAĆ ŻÓŁTKA, MĄKĘ WYMIESZANĄ Z PROSZKIEM DO PIECZENIA, I PIECZEMY OKOŁO 30 MNI. BUDYŃ GOTUJEMY NA MLEKU, PRZYGOTOWUJEMY GALARETKĘ, ŻELATYNE ROZPUSZCZAMY, MARGARYNĘ MIKSUJEMY Z ŻÓŁTKAMI I 1/2 CUKRU Z BUDYNIEM I SOKIEM, DODAJEMY ŻELATYNĘMIESZAMY, POŁOWĘ MASY MIESZAMY Z KAKAO I WYKŁADAMY NA CIASTO POSYPUJEMY BAKALJAMI WYKŁADAMY RESZTĘ MASY JASNEJ I POSYPAĆ WIÓRKAMI, UKŁADAMY OWOCE, BIAŁKA UBIJAMY Z RESZTĄ CUKRU, I MIESZAMY Z TĘŻĄCĄ GALARETKĄ CHŁODZIMY I WYKŁADAMY NA CIASTO I DALEJ CHŁODZIMY I NA TO POSYPUJEMY POKRUSZONYMI BISZKOPTAMI

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !