Sposób przygotowania

Mięso wymieszać dokładnie z przyprawami.Włożyć do słoików, tak do 3/4 wysokości maksymalnie i ucisnąć.Mocno zakręcić słoiki.Wstawić do garnka, wlać wody tyle by sięgała minimum połowy wysokości słoika.Gotować na niewielkim ogniu ok 2 godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    domowe mięsko, oj dawno takiego nie jadłam, pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Ja robiłam pierwszy raz i naprawdę nie wiedziałam, że jest taka smaczna, lepsza od sklepowych zdecydowanie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    my nazywamy tak? kie?bask? "s?oikowa"
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !