Sposób przygotowania

Kasztany namoczyć na kilka minut i obrać ze skorupki, ugotować we wrzątku ok 45 min.
przestudzić i obrać ze skórki po czym przeciąć każdy na 4 części.
Na patelni rozgrzać łyżkę masła i dodać cukier, lekko wysmażyć i dodać kasztany..
Mieszając prażyć kilka minut na koniec dodać alkohol i odparować.
Banany obrać przekroić wzdłuż. Na drugiej patelni rozgrzać masło położyć banany i przyrumienić z obu stron.
Podawać na gorąco .. Udekorować krążkami kiwi i polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wow! wykwintne danie! z checią bym spróbowała :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z checią bym spróbowała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    rewelacyjne :) kasztany robiłam tylko \"na słono\" do tej pory
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 2
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    trzeba się skusić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !