Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem . Wycinamy prostokąty 5x10 cm. Każdy kawałek skręcamy robiąc kokardkę. Gotowe pieczemy 20 min. w temp. 180\'C. Gotowe posypujemy cukrem pudrem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Fajnie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wyglądają
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam ciasto francuskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale śliczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Śliczniutkie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !