Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Farsz świąteczny

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona
40 dag
grzyby suszone
10 dag
cebula
1 szt
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
masło
2 łyżki
grzyby
20 mrożone

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz świąteczny

Kapustę ugotować, mocno odcisnąć z wody. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Dodać drobno pokrojone grzyby. Suszone grzyby(wcześniej namoczone i ugotowane) pokroić w drobną kostkę i dodać do reszty składników. Całość przesmażyć, doprawić sola i pieprzem do smaku. Na koniec wymieszać z jedną łyżką masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak