Sposób przygotowania

kapustę gotować 15-20 min. w osolonej wodzie. Zioła posiekać oraz cebulę, mieszamy z mięsem, jajkiem, koncentratem, bułką, koperkiem, natką + sól pieprz, majeranek. Wewnątrz głowki kapusty wyciąć liście pozostawiając 10-12 szt. Farsz włożyć między liście. Kapustę zawinąć w gazę i zawiązać. Gotujemy ok. 60 min w tym samym wywarze. Na sos masło zasmażyć na maślę, wlać bulion i całość zagotować. Dodać koper, śmietanę + sól

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    kapusta bardzo zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !