Sposób przygotowania

Makaron gotujemy na miękko, dobrze odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia. Fasolę odcedzamy z zalewy i płuczemy na sitku pod bieżącą wodą. Możemy pokroić fasolki na połówki. Ogórki kroimy w kostkę i odciskamy nadmiar wody. Oliwki kroimy na ćwiartki. Tak przygotowane składniki wrzucamy do jednej misy, dodajemy szczyptę soli, pieprzu oraz łyżeczkę słodkiej papryki. Dodajemy również majonez i dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Tej wersji jeszcze nie próbowałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wydaje się być bardzo smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !