Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, odciąć nóżki, posmarować oliwą i włożyć do nagrzanego piekarnika na 10 min. Ugotowaną pierś z kurczaka wraz z selerem pokroić w kostkę, dodać natkę pietruszki, dwie łyżki oliwy oraz sól i pieprz do smaku. Na pieczarki nałożyć farsz, przykryć plastrem sera i zapiec 2 min. Na wierzch położyć plaster pomidora.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    muszą być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !