Sposób przygotowania

W szklance ciepłej wody rozrobić drożdże,dodać łyżkę cukru i mąki i odstawić w ciepłe miejsce.
Do miski wsypać 4,5 szklanki mąki,wbić jajka,dodać cukier i aromat pomarańczowy,wlać rosnące drożdże.Rozrobić ciasto,podzielić na porcje,nadziewać dżemem jabłkowym.Prodiż wysmarować margaryną,posypać mąką i włożyć bułeczki.Piec 40 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Wygląd przepiękny i na pewno też smak.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    aromatycznie pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !