Sposób przygotowania

Polędwiczke pokroiłam na dość grube plastry, które dokładnie rozbiłam. Posypałam solą, pieprzem i majerankiem , zostawiłam tak w lodówce na kilkanaście minut.
Potem maczałam je w rozbitym jajku, tatrej bułce, potem jeszcze raz w jajku i bułce i smażyłam na patelni z rozgrzanym olejem z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z polędwiczki jeszcze nie jadłem. ale zdjęcia to spuer!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    wyglada smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :)))
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jeszcze tak zrobionych polędwiczek ni jadłam! zawsze smażę je same...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    wyglądają przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne i apetyczne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !