Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i obrać. Do mięsa dodać jajko, przyprawy i wymieszać mięso dokładnie. Z mięsa formować placki, położyć jajko. Formujemy kule, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy w głębokim oleju z wszystkich stron

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich jajek nigdy nie robiłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ślicznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Coś w sam raz dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gibli

    takich i ja nie robiłam jeszcze i nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !