Sposób przygotowania

Schab pokroić na plastry, rozklepać i posolić.
Czosnaek obrać i drobniusieńko pokroić.
Kotlety obtaczamy w czosnku, nastepnie w mące, moczymy w roztrzepanym jaju i na końcu posypujemy bułką tartą.
Smażymy na tłuszczu, na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne, muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Serdecznie polecam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    tez tak robię hehe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny kotlecik :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczny kotlecik
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    ciekawa propozycja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !