Sposób przygotowania

Ser trzemy na małych oczkach (jak do spaghetti). Łączymy ze śmietaną, dodajemy cebulę suszoną, pieprz i wszystko dokładnie mieszamy. Solimy do smaku. Świetny dip do nachos.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Meksykański nachos wzbogaci swój smak , gdy dip cebulowy zrobisz własnie tak!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !