Sposób przygotowania

Żeberka umyć, osączyć przyprawić solą, pieprzem i przyprawą. Włożyć do garnka.Kawę zaparzyć w szklance wrzątku. W osobnym naczyniu wymieszać zaparzoną kawę, keczup, cukier i ocet. Przygotowanym sosem zalać żeberka. Dusić pod przykryciem 1 godzinę. Po czym dodać cebulę pokrojoną w półksiężyce. Dusić kolejną godzinię nadal na małym ogniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    misia53

    Kasia dzisiaj namieszała- kawę z octem, sól dodała, potem pieprzem posypala. Jeszcze trochę coś dodała i żeberka utaplała, wszystko razem udusiła, do jedzenia zachęciła.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    żeberka z posmakiem kawy-ciekawe połączenie.może wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !