Sposób przygotowania

Pieczarki (warto kupić droibne) kroimy na połowki i dusimy na łyzce masła pod przykryciem, gdy robią się miekkie to dodajemy pokrojona w kostke cebulke, doprawiamy pieprzem i solą. Podajemy do obiadu jako surówke.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne grzybki
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pieczarki, a te sa super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !