Sposób przygotowania

Kapustę( białą część) kroimy w paski, ogórka w półplasterki, solimy lekko. Po kilku minutach dodajemy pokrojone w kostkę jabłka, odsączoną kukurydzę i podzielone na kawałki mandarynki. Posypujemy pieprzem ziołowym, skrapiamy sokiem z cytryny i oliwą , troszkę słodzimy i mieszamy dokładnie. Zostawiamy na kilkanaście minut w lodówce, żeby się \"przegryzła\".

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawa ta sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie spróbuję:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomita
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Intrygujące połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetycznie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !