Sposób przygotowania

Bułki,mogą być kajzerki rozdrobnić i zemleć. Miętę (10listow)opłukać, osuszyć, posiekać. Mięso połączyć z bułką, miętą, musztardą, jajkami. Przyprawić solą i pieprzem. Wyrobić. Uformować okrągłe kotleciki, smażyć na rumiano w głębokim oleju.
Sos : miętę (20listków)opłukać, osuszyć, posiekać i z sokiem z cytryny dodać do jogurtu. Sos wymieszać, posolić. Kotleciki podawać na zimno lub na gorąco, z sosem jogurtowo-miętowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    nie jadla ciekawe jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    interesujące, na pewno dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawe połączenie składników z miętą:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    nie znałam wcześniej takiej potrawy,jestem ciekawa smaku...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z miętą muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !