Sposób przygotowania

CIASTO: jajka ubić z cukrem, dodać obie mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia, ubić i piec około 30 minut.

NADZIENIE: brzoskwinie pokroić, ułożyć na cieście, a na syropie ugotować budynie śmietankowe.
Gorącym budyniem zalać owoce.

KREM: margarynę roztopić z cukrem, dodać wiórki, chwilę gotować na małym ogniu.
Po przestudzeniu dodać jajka i zmiksować. Zalać gotowym kremem budyń i owoce. Piec jeszcze 30 minut w gorącym piekarniku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    DO CIASTA 4 JAJKA, (4 WYSZŁO PRZED SZEREG)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !