Sposób przygotowania

Kompot podzielić na dwie części w jednej zagotować galaretkę a w drugiej części budyń i połączyć to razem. Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami dodać lekko ciepłą masę budyniową na końcu dodać ubite białka. przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Coś dziwnego...intrygujące?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Wiśniowe pyszności...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Poezja smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    brzmi zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    taka poezją można się delektować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    no,poezja:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !