Sposób przygotowania

grzyby oczyścić w osolonej wodzie i jeżeli trzeba,drobno pokroić.Cebulę drobno posiekać,a pomidory sparzyć wrzątkiem,obrać ze skórki i pokroić w kostkę.Rybę osolić i posypać pieprzem następmie usmażyć na oleju.Na drugiej patelni podsmażyć na maśle przez 5min.cebulę i grzyby,dodać wino i smażyć,do czasu,aż płyn odparuje.Następmie dodać pomidory i posiekaną natkę pietruszki.Smażyć razem ok.5min.Rybę podajemy obłożoną grzybami,z dodatkiem białego lub smażonego ryżu oraz surówkami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szkoda tylko że w moich stronach w ogóle nie można kupić tej rybki z wielką chęcią wypróbowałabym przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    extra :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo ciekawy przepis,tyle że i ja mam-u siebie-problem z dostaniem karmazyna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    To musi być pyszne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !