Sposób przygotowania

marchewki gotujemy w skórce do miekkosci w wodzie ze szczyptą soli, po ugotowaniu i wystudzeniu obieramy je, po czym przecieramy na tarełku o drobnych oczkach, ewentualnie miksujemy blenderem. Przekladamy do rondelka dodajemy łyzke masła i smażymy, doprawiamy solą do smaku i jesli ktos lubi można dodac troche pieprzu aby było ostrzejsze. Tak przygotowana marchewke podajemy do obiadu na gorąco

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    idealna do dań mięsnych!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczna też robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Też robię, marchewka samo zdrowie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna ta marchewka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    bardzo lubię taką marchewką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    bardzo smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy dodatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !